dhishaa: biarin td internet gua rusak -,-RT @amandadoradelia: Gua udah bosen dis dari tadi pagi hahahaha RT @dhishaa: main petso aah :D 2009-12-18 · Reply moneyrelated: Iliad Wins Wireless License: The Internet company got the green light to become France's fourth mobile-phone operat.

Twitter Tweets about Internet as of December 18, 2009

dhishaa: biarin td internet gua rusak -,-RT @amandadoradelia: Gua udah bosen dis dari tadi pagi hahahaha RT @dhishaa: main petso aah :D
2009-12-18 · Reply
moneyrelated: Iliad Wins Wireless License: The Internet company got the green light to become France's fourth mobile-phone operat... http://bit.ly/5Ln2La
2009-12-18 · Reply
springlabs: RAC - Indonesia person needed - easy 45 minute internet ...--By probuyer on Dec 18--Max Bid: $10: Need nat.. http://bit.ly/7sQuld
2009-12-18 · Reply
Lillyan: @__MjLoVeR__ well, im very angry on my mobil, coz the internet is runing slowly. I hate it & u how are u?
2009-12-18 · Reply
deborastrid: bete banget deh internet bb ga nyala seharian ini grrr f u xl !!
2009-12-18 · Reply
gattolina: Internet invention is driven by cats... http://xkcd.com/676/
2009-12-18 · Reply
kortvex: Nacho Cano! Le escupo o le restriego mi iPod lleno de musica descargada (gratis) de internet por la cara? D?I?L?E?M?A
2009-12-18 · Reply
zhiyinnn: I think i shld rent th korean drama and watch them on tv instead of watching on th internet. ._____.
2009-12-18 · Reply
Thiwiebear: skrg giliran fans MBLAQ Lee Joon mendapat reaksi panas di internet. pd 9 Desember,fans MBLAQ Lee Joon,mengiris sedikit pergelangan tangannya
2009-12-18 · Reply
andarivp: kalo nilai jelek pasti yang disalahin internet
2009-12-18 · Reply
NowIsTimeForYou: Snookie Jersey Shore Snookie Gets Punched | Internet Marketing ...: Internet Marketing | SEO and SEM Tips, Tech.. http://bit.ly/5tVtla
2009-12-18 · Reply
DishHoncho: stjoenews.net | Obama to distribute high-speed Internet stimulus funds http://bit.ly/5rSYlG
2009-12-18 · Reply
giango: Internet is so slow because of FrostWire.
2009-12-18 · Reply
Synapseinteract: Changing face of Internet with Flash Animation design http://ow.ly/LdF3
2009-12-18 · Reply
patildevaraj: Deals Coupons: $84.99 http://www.alldealscoupons.com/t.php?i=19782&d=2009-12-17 Portable Media: Asus 90ER01WUSDD00 Internet Radio Network
2009-12-18 · Reply